a

Türkiz Életfa mandala nyakék

15 000 Ft

Termékleírás

Egy gyönyörű mandalanyakék nemcsak megjelenésedet teszi tökéletessé. Csodálatos harmonizáló rezgései egész nap töltenek lelki-szellemi-fizikai szinten egyaránt.

Az életfa az örök értékek üzenetét hordozza az életről, a körforgásról, a harmóniáról, az egyensúlyról. Utal a múlt-jelen-jövő egységére, az örök fejlődésre és növekedésre, a folytonos megújulásra.

A türkiz a tenger színei, a zöld és a kék elegyéből áll, és mindkettő tulajdonságait – a kék nyugalmasságát és a zöld harmóniáját – magában foglalja. A türkiz segíthet abban is, hogy szívünk mélyéről beszéljünk, elmondjuk mit gondolunk és hogyan érezzük magunkat.

A nyakék átmérője: 4,5 cm. Anyaga: üveg. Rendelhető méretek:  4 cm; 5 cm. Ezüst színű rozsdamentes acél drót nyaklánccal csomagolom. Hossza: 45 cm.

 

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad