a

Fekete nemesacél garnitúra Életfa mandala nyakékkel

26 500 Ft

Termékleírás

A fekete a határozottság, függetlenség , mértékletesség, titokzatosság színe is, valamint az eleganciát, gazdagságot, luxust szimbolizálja: a szmoking, az elegáns autók kedvelt színe . A sötét mindig magában hordozza a világosságot is, hisz minden világos sötéttel kezdődik. A sötét karizmáját kiválóan ellensúlyozza a tisztaságot és ártatlanságot szimbolizáló fehér. A fehér védelmet, rendet, magasztosságot jelképez.

Egy gyönyörű mandalanyakék nemcsak megjelenésedet teszi tökéletessé. Csodálatos harmonizáló rezgései egész nap töltenek lelki-szellemi-fizikai szinten egyaránt.

Az életfa  az egyik  legösszetettebb gondolatvilágot képviselő szimbólum. Számos kultúrában és vallásban az egyik legfontosabb szimbólum. Az életfa jelképezi az összeköttetést az alsó, a középső és a felső világok között. Utal a múlt-jelen-jövő egységére, az örök fejlődésre és növekedésre, a folytonos megújulásra. Az örök értékek üzenetét hordozza az életről, a körforgásról, a harmóniáról, az egyensúlyról.

Az egyedi, kézzel festett mandalamedál átmérője: 5 cm. Anyaga: üveg. Rendelhető méretek:  4 cm; 4,5 cm.  Ezüst színű, 45 cm-es rozsdamentes acél drót nyaklánccal csomagolom.

A kézzel festett nemesacél üveglencse ékszerek árai: medál: 4.000,-Ft; gyűrű: 4.000,-Ft; bedugós fülbevaló: 3.500,-Ft.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad