a

Rózsaszín – fehér Életfa mandala nyakék

15 000 Ft

Termékleírás

Egy gyönyörű mandalanyakék nemcsak megjelenésedet teszi tökéletessé. Csodálatos harmonizáló rezgései egész nap töltenek lelki-szellemi-fizikai szinten egyaránt.

A rózsaszín a szeretet, a tisztaság, az együttérzés, az idealizmus, a hála, a békeszeretet, a romantika színe. Egyensúly a szeretet nyújtásában és elfogadásában, melegséget visz az életünkbe. Lássuk rózsaszínben a világot!

Az életfa  az egyik  legösszetettebb gondolatvilágot képviselő szimbólum. Az örök értékek üzenetét hordozza az életről, a körforgásról, a harmóniáról, az egyensúlyról.

Az egyedi, kézzel festett mandalamedál átmérője: 4,5 cm. Anyaga: üveg. Rendelhető méretek:  4 cm; 5 cm. Ezüst színű, 45 cm-es rozsdamentes acél drót nyaklánccal csomagolom. A medál díszítéséhez Swarovski ékköveket használtam.

 

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad