a

Gyönyörű lelki-szellemi utazásra indulhatsz, engedd, hogy megérintsék lelkedet-szívedet a mandalák!

Személyes mandala

A személyes mandala feltölti tulajdonosát és otthonát harmonizáló rezgésekkel, segít számára megtalálni a megoldásokat, a helyes utat, kiegyensúlyozottá teszi, hiszen azokat az erőket, energiákat szimbolizálja, amire neki szüksége van. Már a nézegetése is harmonizálja az ember működését, pihentet, kikapcsol, lecsendesít, feltölt, tisztít. Ajánlatkérés

A személyes mandalát leendő tulajdonosának neve és születési dátuma alapján készítem el. Minden betűhöz és számhoz tartozik egy rezgés, egy szín. Ez alapján megnézzük, hogy mely színek vannak jelen a mindennapjainkban (mely színek kódjával rendelkezünk) és melyek hiányoznak. Hiányszínünk megmutatja, hogy életünk mely területei igényelnek támogatást, mely területeken van feladatunk.

Személyes mandalák készülhetnek valamely életterületünk megerősítésére is, pl: párkapcsolat, egészség, bőség, nőiség, családi harmónia, karrier témakörökben.

Ha valaki nem hisz a mandalában, e folyamatok akkor is beindulnak.

Megrendelheted a saját mandaládat; vagy párod, gyermeked mandaláját, esetleg az egész család mandaláját.  Barátokat lephetsz meg vele. Születésnapra, diplomaosztóra, lakásszentelőre, házassági évfordulóra különleges ajándékok a mandalák. Sok felkérést kapok nászajándék mandalákra, melyek az ifjú pár adatai alapján készülnek el, segítve őket közös útjukon.

A mandalával nem csupán egy különleges egyedi dísztárgyat, hanem a harmónia szépségét, Egész-séget, Teljes-séget ajándékozol!

Mi a teendő, ha szeretnél megrendelni egy személyre szóló mandalát?

Felvesszük egymással a kapcsolatot személyesen, telefonon vagy e-mailen keresztül. Megkapom a leendő tulajdonos személyes adatait.  Elkészítem az elemzést. Megbeszéljük, hogy felmerül-e még valamilyen támogatandó életterület (pl: párkapcsolat, egészség, karrier). Megnézzük, hogy korábbi alkotásaim közül melyek nyerték el tetszésed és az árak alapján közösen kiválasztjuk a megfelelő méretet.

Lehet, hogy csak a kapott adatokkal (név, születési dátum) dolgozom és teljesen szabad kezet kapok. De az is előfordul, hogy az adott enteriőrt is megismerem, ahová a mandala kerül, így a meglevő színvilágba is  illeszkedik majd a mandala.

Ahogyan ráhangolódom a mandala leendő tulajdonosára, szépen megszületik a motívum és színvilág. A mandala nyakékek néhány nap alatt, a kisebb mandalák 1-2 hét alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

A fali mandalák keretet kapnak.

S végül a személyes mandalához készítek egy kísérő leírást és díszcsomagolást.

Ajánlatkérés

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad