a

Kalocsai rózsa türkiz-feketébe álmodva

14 000 Ft

Termékleírás

Egy gyönyörű mandalanyakék nemcsak megjelenésedet teszi tökéletessé. Csodálatos harmonizáló rezgései egész nap töltenek lelki-szellemi-fizikai szinten egyaránt.

A kalocsai hímzésben megjelenő virágok különleges jelentéstartalommal rendelkeztek. A rózsa azért volt például gyakori, mert a boldogságot, a szépséget és a szerelmet jelképezte.

A fekete a határozottság, függetlenség , mértékletesség, titokzatosság színe is, valamint az eleganciát, gazdagságot, luxust szimbolizálja. A türkiz a tenger színei, a zöld és a kék elegyéből áll, és mindkettő tulajdonságait – a kék nyugalmasságát és a zöld harmóniáját – magában foglalja. A türkiz segíthet abban is, hogy szívünk mélyéről beszéljünk, elmondjuk mit gondolunk és hogyan érezzük magunkat.

A nyakék átmérője: 4,5 cm. Anyaga: üveg. Rendelhető méretek:  4 cm; 5 cm. Ezüst színű rozsdamentes acél drót nyaklánccal csomagolom. Hossza: 45 cm.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad