a

Türkiz nagy bagoly nyaklánc

3 700 Ft

Kategória:

Termékleírás

A bagoly a tudás és a bölcsesség szimbóluma. Támogat abban, hogy előbb átgondoljuk, megfigyeljük a dolgokat, azután cselekedjünk, de azt határozottan. A bagoly tökéletes vezető, bátran rábízhatjuk magunkat, megmutatja, hogy nem csak a sötétség létezik, mindig van fény/remény.

A türkiz a tenger színei, a zöld és a kék elegyéből áll, és mindkettő tulajdonságait – a kék nyugalmasságát és a zöld harmóniáját – magában foglalja. A türkiz segíthet abban is, hogy szívünk mélyéről beszéljünk, elmondjuk mit gondolunk és hogyan érezzük magunkat. Nyilvános szereplések alkalmával nyitva tartja a kommunikációs csatornákat, harmóniát teremt köztünk és a hallgatóságunk között.

A medál mérete: 5,5 cm. Az üveglencse mérete: 25 mm. Szemei: ezüst színű Swarovski kristályok. Anyaga: nikkelmentes fém. A lánc anyaga: nemesacél, hossza: 60 cm

Rendelhető a webshop ékszereinek színeiben.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad