a

Rose gold – fehér Élet virága mandala

45 000 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kategória:

Engedélyezett utánrendelésre

Termékleírás

Rose gold a rózsaszín és réz ötvözéseként egy igazán romantikus, igazán nőies színárnyalat. Különleges hangulatú, elegáns. A barna biztonságot adó, megnyugtató, a természetességet szimbolizálja. Harmóniát teremt otthonunkban, a családunkban, anyagi téren, testi szükségleteinkben, egészségi állapotunkban.

„Egykor az univerzum minden létezője ismerte a titkot, miszerint az Élet Virágában rejlik a teremtés lényege. Ez a gyönyörű geometrikus elgondolás egyaránt igaz úgy az élet belső mikrokozmikus rendszerére, mint a külső, végtelen elrendezés fizikai megnyilvánulásaira. A létezés szakrális geometriában fennmaradt kulcsa.

Négyezer évnél is régebbi sírok, templomok, piramisok és sziklába vájt vésetek sugározzák ma is felénk rejtett üzenetüket, hogy az Élet Virágában rejtező teremtő elv megtalálható a létezés minden részletében.” 

(Drunvalo Melchizedek:  Az Élet Virágának ősi Titka c. könyv)   

A mandala átmérője 10 cm. A keret mérete: 20 cm x 20 cm.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad