a

Lila mandala nyakék rózsakvarccal

15 000 Ft

Termékleírás

Egy gyönyörű mandalanyakék nemcsak megjelenésedet teszi tökéletessé. Csodálatos harmonizáló rezgései egész nap töltenek lelki-szellemi-fizikai szinten egyaránt.

A lila az inspiráció, bölcsesség, misztikum, spirituális tudás, büszkeség, művészet, védelem, titok. A harmóniát testesíti meg a piros (lelkünk férfi oldala, bal agyfélteke) dinamizmusa és a kék (lelkünk női oldala, jobb agyfélteke) nyugalma között. A lila hűen tükrözi a gyógyító, segítő, empatikus jellemű emberek lelkét. Nőies és romantikus. Lenyugtatja az elmét és az idegeket. Ösztönzi a kreativitást.

Az egyedi, kézzel festett mandalamedál átmérője: 4,5 cm. Közepét rózsakvarc díszíti. Anyaga: üveg. Rendelhető méretek:  4 cm; 5 cm. Ezüst színű, 45 cm-es rozsdamentes acél drót nyaklánccal csomagolom.

Rózsakvarc fülbevaló: 2.000,Ft.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad