a

Lila-ezüst lótuszvirág mandala (35 x 35 cm)

130 000 Ft

Kategória:

Termékleírás

A lila az inspiráció, bölcsesség, misztikum, spirituális tudás, büszkeség, művészet, védelem, titok. A harmóniát testesíti meg a piros (lelkünk férfi oldala, bal agyfélteke) dinamizmusa és a kék (lelkünk női oldala, jobb agyfélteke) nyugalma között. A lila hűen tükrözi a gyógyító, segítő, empatikus jellemű emberek lelkét. Nőies és romantikus. Lenyugtatja az elmét és az idegeket. Ösztönzi a kreativitást. Az ezüst megerősítve a lila aspektusait, megvilágít, megnyugtatja az idegeket, spirituális nyugalmat és harmóniát hoz életünkbe, visszaállítja az egyensúlyt.

A lótuszvirágot számos különböző kultúrában – legfőképpen a keleti vallásokban – a tisztaság, a felvilágosodás, a megújulás és újjászületés szimbólumaként tartják számon. A lótuszvirág a koronacsakra szimbóluma. A virág az élet örök megújulásának jelképe.

A motívum  jellegzetes 8-as osztású. A 8 az egyensúly, az igazságosság és a megújulás száma.  A nyolcadik nap egy új hét, egy új oktáv kezdete: egy magasabb szinten történő újrakezdést, kiteljesedést jelképez.

A mandala átmérője: 20 cm. A keret mérete: 35 cm x 35 cm.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad