a

Kék igézete fali mandala (20 x 20 cm)

45 000 Ft

Kategória:

Termékleírás

A mandalavirág az élet örök megújulásának jelképe. A belső virág fehér színe védelmet, jóságot, rendet, ártatlanságot, magasztosságot jelképez.

A kék szimbolikus jelentése: béke, nyugalom, kommunikáció, kapcsolat, hit, hűség. A siker, az érzelmek, a vágyak, a barátság és a védelem színe. A női minőségek hordozója.

A kontúrozás és a Swarovski kristályok ezüstje megvilágít, megnyugtatja az idegeket, spirituális nyugalmat és harmóniát hoz életünkbe, visszaállítja az egyensúlyt. Érzékfelettiséget, jólétet, természetfeletti képességeket érzékeltet.  Női energiák színe.

A mandala közepét egy kék howlit ékesíti. A howlit erősíti az akaratot és a kitartást. Segíti a blokádok minden fajtájának leépítését, testben és lélekben egyaránt. Támogatja a fogyást és a salaktalanítást. Javítja a diplomáciai készséget és a belátást.

A fali mandala keretmérete: 20 x 20 cm. A mandala átmérője: 10 cm. Anyaga: edzett üveg.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad