a

Zöld-türkiz Élet virága mandala nyakék

15 000 Ft

Termékleírás

Egy gyönyörű mandalanyakék nemcsak megjelenésedet teszi tökéletessé. Csodálatos harmonizáló rezgései egész nap töltenek lelki-szellemi-fizikai szinten egyaránt.

A zöld szín a szivárvány központja.  A kék és a sárga keveréke, egyesül benne a szellem és a lélek, a tudás és a hit, a nő és a férfi. A harmónia, az egészség, a gyógyítás, a megújulás, a remény, a jólét, a természet, a szerencse színe. A türkiz a tenger színei, a zöld és a kék elegyéből áll, és mindkettő tulajdonságait – a kék nyugalmasságát és a zöld harmóniáját – magában foglalja. A türkiz segíthet abban is, hogy szívünk mélyéről beszéljünk, elmondjuk mit gondolunk és hogyan érezzük magunkat.

Az Élet Virágában rejlik a teremtés lényege. A világ legerőteljesebb szimbóluma.

Az egyedi, kézzel festett mandalamedál átmérője: 5 cm. Anyaga: üveg. Rendelhető méret még: 4,5 cm. Ezüst színű, 45 cm-es rozsdamentes acél drót nyaklánccal csomagolom.

 

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad