a

Türkiz elefánt nyaklánc

2 900 Ft

Kategória:

Termékleírás

A türkiz a tenger színei, a zöld és a kék elegyéből áll, és mindkettő tulajdonságait – a kék nyugalmasságát és a zöld harmóniáját – magában foglalja. A türkiz segíthet abban is, hogy szívünk mélyéről beszéljünk, elmondjuk mit gondolunk és hogyan érezzük magunkat. Nyilvános szereplések alkalmával nyitva tartja a kommunikációs csatornákat, harmóniát teremt köztünk és a hallgatóságunk között.

Az elefánt a siker, a bölcsesség, az erő, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet szimbóluma.  A felfelé és lefelé mutató ormányú elefánt is pozitív jelkép és mindkét ábrázolásnak megvan a maga jelentése. A lefelé mutató az elefánt erejét és az akadályok legyőzését jelképezi; a felfelé mutató erőteljesebb energiákat vonz, elsősorban a szerencse és a karrier bevonzásában támogat.

A medál anyaga: nikkelmentes fém. A kézzel festett üveglencse mérete: 14 mm. A nyaklánc anyaga: nemesacél. Hossza: 45 cm.

Rendelhető a webshop ékszereinek színeiben.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad