a

Lila „Klimt” Életfa

80 000 Ft

Kategória:

Termékleírás

Ezt az életfát Gustav Klimt ihlette. Az életfa  az egyik  legösszetettebb gondolatvilágot képviselő szimbólum. Az életfa jelképezi az összeköttetést az alsó, a középső és a felső világok között. Utal a múlt-jelen-jövő egységére, az örök fejlődésre és növekedésre, a folytonos megújulásra. Az örök értékek üzenetét hordozza az életről, a körforgásról, a harmóniáról, az egyensúlyról.

A lila az inspiráció, bölcsesség, misztikum, spirituális tudás, büszkeség, művészet, védelem, titok. A harmóniát testesíti meg a piros (lelkünk férfi oldala, bal agyfélteke) dinamizmusa és a kék (lelkünk női oldala, jobb agyfélteke) nyugalma között. A lila hűen tükrözi a gyógyító, segítő, empatikus jellemű emberek lelkét. Nőies és romantikus. Lenyugtatja az elmét és az idegeket. Ösztönzi a kreativitást. Az ezüst megerősítve a lila aspektusait, megvilágít, megnyugtatja az idegeket, spirituális nyugalmat és harmóniát hoz életünkbe, visszaállítja az egyensúlyt.

A mandala átmérője: 15 cm. Anyaga: edzett üveg. A  keret mérete: 30 cm x 30 cm.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad