a

Arany-türkiz lótuszvirágos gyertyatartó

50 000 Ft

Kategória:

Termékleírás

Megjelenésükkel, melegen csillogó fényükkel a mandala gyertyatartók harmóniát visznek otthonodba, a lelkedbe. Aligha van meghittebb módja annak, hogy egy kis „bekuckózás”, egy édes összebújás, egy jó beszélgetés, egy csodás könyv vagy egy finom pohár bor a gyertya fénye mellett, megmelengessék a szíved!

A mandala motívuma egy arabos hatású 8 szirmú lótuszvirág.  A lótuszvirágot számos különböző kultúrában – legfőképpen a keleti vallásokban – a tisztaság, a felvilágosodás, a megújulás és újjászületés szimbólumaként tartják számon. A lótuszvirág a koronacsakra szimbóluma. A virág az élet örök megújulásának jelképe.

A motívum  jellegzetes 8-as osztású. A 8 az egyensúly, az igazságosság és a megújulás száma,  egy magasabb szinten történő újrakezdést, kiteljesedést jelképez. A szerencse száma.

A mandala gyertyatartó mérete: 35 cm x 22 cm . Anyaga: üveg. A mécsestartó viaszból készült és a gyertyatartónak megfelelő színvilágban festettem meg.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad