a

Arany-türkiz Élet virága nagy gyertyatartó

50 000 Ft

Kategória:

Termékleírás

Megjelenésükkel, melegen csillogó fényükkel a mandala gyertyatartók harmóniát visznek otthonodba, a lelkedbe. Aligha van meghittebb módja annak, hogy egy kis „bekuckózás”, egy édes összebújás, egy jó beszélgetés, egy csodás könyv vagy egy finom pohár bor a gyertya fénye mellett, megmelengessék a szíved!

„Egykor az univerzum minden létezője ismerte a titkot, miszerint az Élet Virágában rejlik a teremtés lényege. Ez a gyönyörű geometrikus elgondolás egyaránt igaz úgy az élet belső mikrokozmikus rendszerére, mint a külső, végtelen elrendezés fizikai megnyilvánulásaira. A létezés szakrális geometriában fennmaradt kulcsa.

Négyezer évnél is régebbi sírok, templomok, piramisok és sziklába vájt vésetek sugározzák ma is felénk rejtett üzenetüket, hogy az Élet Virágában rejtező teremtő elv megtalálható a létezés minden részletében.” 

Drunvalo Melchizedek:  Az Élet Virágának ősi Titka   

A mandala gyertyatartó mérete: 35 cm x 22 cm . Anyaga: üveg. A mécsestartók viaszból készültek és a gyertyatartónak megfelelő színvilágban festettem meg őket.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad