a

A Teljesség türkiz-arany harmóniája

200 000 Ft

Kategória:

Termékleírás

Ez a finoman, aprólékosan kidolgozott mandalavirág 12 sziromból épül fel.  A 12-es különösen fontos szám: az asztrológiában, az időszámításban és a naptárkészítésben is nagy szerepet kapott.  A régi kultúrák ezen túlmenően a teljesség számának is tartották. Úgy tűnik, a 12-es a világegyetem egyik alapvető rendezőelve.

Színeinek üzenete: Kék: Szimbolikus jelentése: béke, nyugalom, csend, kapcsolat, hit. Az érzelmek, a bizalom, a barátság, a siker és a védelem színe. Türkiz: a tenger színei, a zöld és a kék elegyéből áll, és mindkettő tulajdonságait – a kék nyugalmasságát és a zöld harmóniáját – magában foglalja. Támogatja a kreativitást, a kapcsolattartást, a kommunikációt. Az arany a legmagasabb szintű tudást szimbolizálja. A tapasztalatok rendszerezése után nyert bölcsességet. Igazság, önértékelés. Testi, lelki, érzelmi, értelmi és spirituális gazdagság. Elmélyült önismeret, jó ítélőképesség, bizalom.

A mandalát üvegre festettem. A külső keretméret:  kb: 50 x 50 cm.

Szállítási információ

Raktáron lévő kész termékeket 3 munkanapon belül postázom. A mandala nyakékek, gyertyatartók 5 nap alatt, a kisebb mandalák 5-10 nap alatt, a nagyobb mandalák általában 3-4 hét alatt készülnek el- ezt kérlek vedd figyelembe a mandala rendelésekor.

Szállítási díj: a házhozszállítás az ország egész területén 2.300,-Ft. A házhozszállítást az GLS futárszolgálat végzi.

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosarad